· 

Tony van den Dungen


 

 

Tony van den Dungen is te rug naar zijn roots AI AI AI 

 

 

Tony van den Dungen uit Sint Willebrord is terug met een lekkere zuidelijke, uptempo feelgood track. In deze roerige tijden hebben we allemaal wel behoefte aan een beetje vrolijkheid. Met deze nieuwe single “Ai Ai Ai” is Tony van den Dungen terug naar zijn roots, energiek en dansbaar en straalt als vanouds een en al vrolijkheid en positiviteit uit, zoals we dat van Tony zo goed kenen.

 

Tony van den Dungen bracht een groot deel van zijn jeugd door in Prinsenbeek waar hij natuurlijk ook naar school ging , ieder jaar werd er aan hem gevraagd “Tony wat wil je later worden?”’ waarop hij zijn antwoord gelijk klaar had “Ik word zanger”. Tony verhuisde op zijn 10e naar Sint Willebrord en nam zijn droom om zanger te worden natuurlijk in een verhuisdoos mee. Maar het duurde nog wat jaren,

 

Pas op zijn 18 jarige leeftijd toen Tony het horeca leven leerde kennen en veel uit ging, ontvlamde het echte doel van hem, Natuurlijk zingen! Ieder weekend trok hij erop uit, hij kreeg veel goede complimenten ,dat maakte hem zelfverzekerd ! Zijn carrière was begonnen als zanger en kort daarna kwam zijn debuut singel “Ik Voel Me Top” deze werd gelijk grijs gedraaid op de radio! Toch besloot Tony zangles te gaan nemen want hij wilde zich nog beter ontwikkelen, en dat is zeker gelukt.

 

Inmiddels is hij 22 jaar en heeft ruim 10 singels en een Album uitgebracht en timmert lekker aan de weg. Tony heeft een team van echte vakmannen achter hem staan en waar hij trouw aan is. Ook deze nieuwe single “Ai Ai Ai “is wederom uitgebracht i.s.m. Mickim Music.