· 

UDO


 

 

Udo & Renato Bennardo - Mon Monde

 

 

Single Alert: Franstalig duet Udo en Renato Bennardo uit The Voice Belgique

 

“Twee stemmen die pakken als de beste Belgische mayonaise ooit.”

 

 Voor zijn nieuwe single Mon Monde ging Udo aankloppen bij Renato Bennardo, runner-up van de allereerste The Voice Belgique en sindsdien een bekend Waals artiest. Udo schreef het lied in Parijs met songwriters Guillaume Destot en Nicolas Gueguen, en deed een beroep op Yannic Fonderie en Erwin Autri

que, die voor Axelle Red, Benjamin Biolay en Zap Mama muziek produceten.

 

Udo: “Met zijn soulvolle pop stem is Roberto Bennardo voor mij één van de allerbeste stemmen van ons land en ver daarbuiten. Onze stemmen worden vaak gebruikt in jingles van radiozenders in Vlaanderen en Wallonië, waardoor we elkaar tegen het lijf liepen in een Brusselse studio. Net als ik, is Renato professioneel heel kieskeurig en gesteld op kwaliteit. Tot mijn grote plezier was hij meteen enthousiast om samen te knallen. Mon Monde heeft een zomerse poppy vibe en twee stemmen die pakken als de beste Belgische mayonaise ooit.”

 

Udo Mechels startte op z’n 30ste als professioneel zanger en songwriter, nadat hij X-Factor (vtm) en Zo Is Er Maar Een (Eén) wist te winnen. 

 

De voorbije 15 jaar bracht hij vijf albums uit en verschenen er 150 songs van zijn hand in binnen- en buitenland. Dit jaar brengt hij zijn eerste Franstalige album uit.