· 

Vince


 

 

 Vince -  “Geef het nog een beetje tijd”

 

 

 

 Vince komt met een échte schlager getiteld: “Geef het nog een beetje tijd”

 

Vince, bekend van de singles “Lange hete zomer” en “We zijn gelukkig met elkaar” heeft i.s.m. topproducer Martin Sterken een nieuwe schlagersong opgenomen met als titel: “Geef het nog een beetje tijd”. Een lied dat uitblinkt in zowel de sound als in de rake tekst! Een song die per direct blijft hangen en, ondanks de moderne schlagerpop sound, een gevoel van weemoed naar de jaren tachtig geeft. Het lied dat door Martin Sterken is geschreven voelde gelijk goed bij Vince en sluit volledig aan op de muzikale richting die hij wil gaan. De vorige single van Vince “Lange hete zomer” heeft het werkelijk fantastisch gedaan en ook het gelegenheidsduet met Maria Goosen (Dit is het moment) wordt nog steeds goed gedraaid op de landelijke radiostations. De goedlachse zanger uit Leeuwarden vind het ontzettend leuk dat hij zoveel positieve reacties mag ontvangen en dat motiveerde hem om met deze nieuwe plaat te komen!

 

Op 7 Oktober is de single officieel gereleased en de primeur op het eerste landelijke radiostation is natuurlijk bij RadioNL in het programma “Op Volle Kracht” van Hessel Wijkstra waar Vince op vrijdag 9 oktober aanschuift.

 

Vanaf 7 oktober is tevens de single ook als videoclip te bewonderen op Youtube en is deze schlager te streamen via de bekende portals. Label: MAP Records