· 

Vince


 

 

Vince - Duizend maal jij 

 

 

De geliefde 49 jarige zanger Vince, afkomstig uit Enschede, woonachtig te Leeuwarden, kan helaas zijn eigen clip Duizend maal jij niet meer meemaken!

 

De Nederlandse zanger Vince, is inmiddels, in Nederland Muziekland en België geen onbekende, helaas zal Vince zijn droom niet verder kunnen waarmaken omdat de 49 jarige Nederlandse held in het harnas is gestorven en zal de officiële release van "Duizend maal jij", niet meer meemaken.

 

1 dag voor de clipopname, op 20 mei is Vince in het ziekenhuis van Leeuwarden opgenomen, met veel pijn en lichamelijke klachten, Waarbij onderzoek heeft uitgewezen, dat Vince ongeneselijk ziek was in een vergevorderd stadium.

 

Het Nederlandse lied en echtgenote Dita Jagersma, zijn de rode draad in het leven geweest van zanger Vince en Nederlandse lied.

 

De officiële release is naar voren gehaald van de nieuwe singel “Duizend maal jij” om Vince nog te kunnen laten genieten van zijn laatste meesterwerk.

 

Na een kort en hevig gevecht, die niet te overwinnen was, heeft Vince (Vincent de Vries), in het bijzijn van zijn echtgenote Dita Jagersma om 17.00 uur, de strijd moeten staken en is de Nederlandse held van het vaderlandse lied in het harnas gestorven.

Het team van het Radio Shownieuws  wenst echtgenote Dita Jagersma, familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd.