· 

Vitta Lena


 

 

 Vitta Lela - Levensloop Debuutsingle

 

 

Vitta Lena startte haar professionele carriere bij de Limburgse meidengroep "Top Pops" maar gaat nu de solotour op!

 

Samen met producer Jean-Pierre Kerkhofs en tekstschrijfster Wendy d' Joos sloeg Vitta Lena de handen in elkaar, met een prachtig debuutsingle "Levensspel" als resultaat. 

 

Met "Levensspel" wil ze bewijzen dat het leven sowieso niet simpel is en dat je beter jezelf kan blijven.

 

Een meeslepend pittig uptempo nummer met een zomerse touch

 

Biografie Vitta Lena:

 

Zingen doet Evita al van kinds af aan, speelde de laatste 8 jaar wel bijna op elke markt, in veel cafés of op braderieën met het duo “ That’s it! maar echt professioneel is ze er pas aan 3 tal jaren geleden iets mee gaan doen.

 

Toen is ze haar zangcarriére begonnen met “Top Pops” een Limburgse meidengroep waar ze uiteindelijk is uitgestapt vorig jaar in juni. Haar biologische broer uit Chili (Evita is namelijk geadopteerd) is in april 3 weken naar België gekomen en dat heeft haar leven behoorlijk overhoop gegooid. Over deze reünie is er in april 2019 een artikel verschenen in “Het Belang van Limburg”.

 

Sindsdien zijn Evita’s prioriteiten en ambities op korte tijd helemaal veranderd. Het was voor haar in die periode heel moeilijk om zichzelf terug te vinden maar uiteindelijk is dat toch gelukt. Het is al niet gemakkelijk om geadopteerd te zijn maar het is helemaal niet gemakkelijk als je biologische familie na zoveel jaren op je pad komt. Na een jaar vol van emoties, met ups en downs, heeft ze dan toch besloten dat zingen haar oprecht gelukkig maakt en haar grootste passie is en dat niet verloren mag laten gaan, onder geen enkele omstandigheid, wat er ook op je pad komt. Met haar nieuwe single “Levensspel” wil zij bewijzen dat het leven, sowieso niet simpel is en dat je beter kan blijven wie je bent. De artiestennaam “Vitta Lena” is voor haar van groot belang, Vitta  is haar biologische achternaam en Lena is de afkorting van Lenaerts de achternaam waar ze reeds van kinds af mee door het leven gaat.

Zodoende wil zij op een prachtige manier duidelijk maken dat ze de beide roots accepteert en dat ze zowel een kind van Chili als een kind van België is.