Dag iedereen! Mijn naam is Kitty en ik ben  oprichtster van De Radio Show.

 


Ik zal even in het kort iets over mijzelf vertellen. Ik ben geboren in de vroege jaren 60 in het mijnwerkers dorpje Hoensbroek en hier ook opgegroeid. Hoensbroek lag onder de rook van de oude staatsmijn Emma in de westelijke mijnstreek in Zuid-Limburg. Daar woon ik tot op heden nog.


Al van kleins af aan heb ik een grote passie voor muziek. Zowel Nederlands- , Duits- en Engelstalig. Als 14 jarig meisje maakte ik al voor de eerste keer live radio vanuit een schuurtje op een woonwagenkamp in Heerlen. Ik deed destijds heel veel met muziek 27mc AM en door mijn grote passie voor muziek heb ik ook allerlei cursussen gevolgd zoals 2 meteramateur, fotografie, film, reclame en promotie.


Een mooie passie blijft en het geeft me nieuwe ideeen. Zodoende ben ik ook met internet radio begonnen in Hoensbroek en ben ik ook gaan samenwerken met Dj Cor uit Den Helder die tot groot verdriet van velen te jong is gestorven


In 2012 ben ik voor mezelf begonnen met De radio Show en nu na al die jaren leeft die passie nog voort en draai ik iedere werkdag mijn programma en promoot vele Nederlandstalige muziek voor jong en oud!