· 

Wesley de Bruin


 

 

 

Haagse volkszanger Wesley de Bruin

met moderne versie van Rita Hovink hit 

 

 

De Haagse volkszanger Wesley de bruin komt weer met een gloednieuwe single! Na het succes van zijn vorige single 'Kom schatje' zochten Wesley en producer Peter van Kesteren naar een liedje dat voor de mensen herkenbaar zou zijn, met een modern arrangement en de sounds van de vorige single erin.

 

Met 'Laat mij alleen', een oud Hollands liedje van Rita Hovink, heeft Wesley opnieuw een heerlijke radioplaat in handen die hopelijk het succes van zijn vorige single gaat evenaren.

 

‘Laat mij alleen’ komt uit op het Leico Music label en de RTV-promotie wordt weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. Jaap van Didden van JvDRecording is verantwoordelijk voor de clipproductie.

 

Wesley de Bruin is geen onbekende meer in het Nederlandstalige circuit, maar zijn carrière kwam pas echt in een stroomversnelling na deelname aan het tv-programma ‘Bloed Zweet en Tranen’. Wesley hoopt dat hij binnenkort weer diverse mooie optredens mag verzorgen, waarbij hij de kroegen, pleinen en feesttenten weer op z’n kop kan zetten.