· 

Wilco


 

 

Wilco  -  "Wat ben je mooi" 

 

 

Doetinchemse zanger Wilco brengt lied van  Ben  Hendriks opnieuw tot leven "Wat ben je mooi". 

 

Zanger Wilco is geboren in Doetinchem en mag zich echt een volkszanger in hart en nieren noemen. Hij zingt volks- en feestmuziek en hij is professioneel begonnen met zingen toen hij 18 jaar oud was.

 

Dus hij heeft zelf al vele jaren ervaring en kwam zo nu en dan ook bekende zangers en / of zangeressen tegen waaronder andere de Trotse Winnaar Ben Hendriks van het Talentenjachtprogramma 'Een ster in 40 dagen' van de Tros in 2004.

 

Wilco en Ben hebben elkaar een paar keer ontmoet waarbij ze optraden op dezelfde locaties. Wilco vond nummers van Ben echt allemaal geweldig om naar te luisteren en zelf ten gehore te brengen bij zijn eigen optredens.

 

Wilco is in het begin van dit jaar opnieuw "verliefd" geworden en daarom dit nummer "Wat ben je mooi", dat eerder al door Ben Hendriks werd uitgebracht in 2007, zelf uitbrengen als voorloper op zijn eerste cd-album.

 

Op zijn eigen album komen 16 covers te staan van liedjes die Wilco al vele jaren brengt tijdens zijn optredens en zal worden begin juni van dit jaar.

 

Alle nummers en videoclips worden opgenomen bij Anro Productions VOF in Apeldoorn...