· 

William Hillegom


 

 

William Hillegom - Mijn Benelli vroem vroem

 

 

Als jochie van 6 jaar oud gebruikte ik onder de douche de douchekop als microfoon zodat ieder gezinslid wist dat ik er onder stond met vooral Nederlandstalige nummers.

 

Mijn idool was na die tijd Thomas Berge en wist de teksten toen al uit mijn hoofd.

 

Op mijn zolderkamertje beschikte ik van een geluidsinstallatie met microfoon waar menig buurtjes wel eens zich aan ergerde. Vals of niet maar uit mijn schooltijd zat ik daar uren te oefenen.

 

Heb dus een tijdje zangles gekregen van Sandra Wijnhout om de aria’s bij te spijkeren.

 

Op het jaarlijkse Hillegomsmuziekfeest in 2011 Hillegom trad Monique Smit op en vroeg uit het publiek een Hillegomse zanger om een duet te zingen die zij toe had met de hit “Een zomeravond met jou” met Tim Douwsma. Als een haas sprong ik het podium op om die kans niet te laten liggen.

 

Tekst wist ik uit mijn hoofd en werd een eerste geslaagde hilarisch duet met Monique Smit met ongeveer 5000 bezoekers in de Hoftuin. De presentator Eric Hulsebosh had moeite mijn enthousiasme te onderdrukken. Monique Smit ontdekte toen de Onbekende zanger van Hillegom zonder naam. Vele kroegen optredens volgden in rap tempo daarna en op feesten en partijen.

 

Plankenvrees was verleden tijd. Met een toenmalig bedrijfsuitje in Rotterdam 2018 kwam een mysterieus gast optreden te weten Gerard Joling met het nummer “Echte Vrienden en Maak me Gek oa”. Opgenaaid door collega’s die mijn dagelijkse vrolijke nummers op de werkvloer kenden werd ik het podium opgedouwd voor jawel 4 nummers met Geer in duet. Voordeel ik kon al zijn teksten uit mij hoofd. Zie link naar vlog van Geer Link.

 

Het werd intussen tijd om zelf eens via Roy Otters uit Apeldoorn een paar nummers op te nemen te weten;

 

1- Doe Gezellig Mee uit 2015

2- Maak Me Wakker uit 2015

3- Pijn In Je Hart uit 2016

4- Alles Dat Draait uit 2017

5- Ik Kwam Je Tegen uit 2018 & 2020 

6- Jij Leeft in mij uit 2020 

7- Mijn Benelli Vroem Vroem  2020

 

Leuk blijven de opnamen in de studio van Roy Otters gezellig met een overnachting in Apeldoorn en uiteraard de Bloopers die Schniedewind sr opneemt en uiteraard de clips verzorgd door Roy Otters.

Ivm met corona zijn er nog geen boekingen voor optredens maar daar gaan we hopelijk volgend jaar weer plannen.

 

Persoonlijke boodschap van mij, blijf sterk in je ambities volg je dromen na met de juiste mensen om je heen.