· 

Wimmie Bouma


 

 

WIMMIE BOUMA KOMT MET PRACHTIGE NIEUWE SINGLE

 

 

 

“Alles komt goed” is Wimmie Bouma’s nieuwste single waarmee hij wederom terugkeert naar de stijl én de liedjes met inhoud waarmee zijn carrière, nu zo’n 17 jaar geleden, van start ging. Deze sympathieke zanger uit Zwolle is bij vele muziekliefhebbers en zeker de fans zeer herkenbaar omdat zij deze volkszanger onmiddellijk herkennen zodra één van zijn inmiddels vele liedjes ergens wordt gedraaid. Een volkomen eigen geluid, prettig gekleurd, en een eigen stijl waarmee hij zorgt dat de teksten tot leven komen. Inmiddels heeft deze zingende schilder, vader van 2 kids en geflankeerd door een echtgenote die volledig achter- en naast hem staat, al drie albums mogen uitbrengen. Onlosmakelijk zal ‘De Ring Die Jij Draagt’, de mega-hit van Wimmie waarvoor hij een gouden award in ontvangst mocht nemen, verbonden zijn en blijven aan zijn carrière. Zijn vorige single “In het zicht van de haven” heeft en doet het nog steeds erg goed op alle Nederlandstalige radiostations, deze prachtige plaat stond in alle Playlisten in de hoogste rotatie. Toch werd het tijd voor een nieuwe single getiteld “Alles komt goed” Deze single is geïnspireerd op de tijd waarin wij nu leven met alle beperkingen zeker voor alle ondernemers en met name in de horeca en evenementen branche maar ook in de zorg ed. Echt het gaat over, alles gaat goed, al weet je niet alles, het komt wel vanzelf. Een paar regels uit de single, die ook deze keer is geschreven door Olav Hesselmans! Olav kent de muziek van Wimmie en heeft daarom speciaal deze plaat voor hem geschreven. Martin Sterken heeft, zoals bij grote hits als: "De ring die jij draagt", "Als jij het niet meer weet" en vele anderen, ook deze single weer, met het speciale Wimmie Bouma sausje geproduceerd.

 

Met steun en toeverlaat Henri van Velzen van HVV Records heeft Wimmie weer een fantastische plaat mogen maken! Een echte Wimmie Bouma plaat alwaar de sound je meteen aan Wimmie doet denken

 

Het hele team om Wimmie Bouma wil jullie bedanken dat de vorige single “In het zicht van de haven” zo goed is opgepakt en hopen natuurlijk dat deze nieuwe single op dezelfde wijze omarmt zal worden. Alvast bedankt voor uw medewerking en we hopen dat óók deze single weer bij u in de smaak mag vallen!